Saturday, 3 September 2016

Novel

Assalamualaikum,

Since past 3 years, aku ada mengarang novel. Alah, saja nak isi masa lapang dengan berimaginasi en, nampak couple sweet sikit, ha aku masukkan la dalam novel aku tu. So far ada banyak ah novel aku dah karang, tapi semuanya bab 1 --'

Cuma ada satu novel ni aku SAYANG sangat hero lelaki tuu. Sebabnya aku create dia as yang gentleman, macho apa semua. Memang dalam banyak banyak watak lelaki yang aku wujudkan, dia la yang paling charming, sweet talker macam macam ah.

Nama dia Iqbal Harris.

Jadinya, setelah dah banyak idea aku curahkan pada novel ni.. Satu hari, aku reset handphone tapi aku lupa nak back up semua data.

MASYAALLAH

MASYAALLAH

MASYAALLAH


Aku fed up. Srs aku fed up. Sia sia semua pengorbanan imaginasi aku yang bernas ni.

Huhyhhygygbybbuhuji!$!:.3)?:38.!):!.)3:)-:?3.)8?3:7).?3:6;3.?/4;,(6?34;6(;34664(;;,?3(??2,)?8).!38$.'edjiimxokeqxmo

No comments:

Post a Comment