Thursday, 23 June 2016

Ke-suka-an

Assalamualaikum,

Bila hati aku tengah kabut macam kena langgar dengan garuda. Ha bersedia lah korang untuk baca ke-merapu-an aku dan leteran aku dan keresahan aku dan seangkatan dengannya.

Kalau korang baca journey crush aku yang tak berapa nak menjadi tu. hahahahhahahahhahahaha......... tah pape je 'zati dulu' ni .

*mengata diri sendiri hiks*

Suka tak berbalas la, cinta sombong zaman toncang dua muncul kembali la, tukar crush la. haih apa nak jadi ni... tu ah, masa tu dia kurang matang sikit, well..

But logic ah, semua yang fall in love semua perasaan terbang sampai awan. Cuma, bila dah takde perasaan tu rasa macam geli gila pulak baca. Ew, macam aku ah, pegi pantai pun siap tulis nama crush yang nombor 101 tu ( banyak la pulek ). hahaha, aduh zati ni.

Ala, bagi aku la kan. Biasa la perasaan macam  ni, fitrah. Even aku tanya Ustajah private aku pun dia cakap okay je. So, normal beb. Siapa yang tak pernah suka suka ni, aku salute ahhh T.T *terasa kurang iman* . As long as tak buat maksiat, macam dating la, lepas tu couple la, lepas tu haa macam macam lagi la.. Mama papa la, ana ente la, baba baby la, tu ye ah salah.

So, aku cuma nak bagi tahu la kan. Ala, 3 tahun kita kawan... tak kan aa takleh share rahsia. * pikir nak susun ayat cemana supaya tak nampak gatal. hakhak * . Aku suka la kat seseorang ni. Disebabkan dia tak tahu pasal kita ( Zati dan Blog takkan terpisah), so aku cakap la. Nama dia jengjengjengjeng.. Khairi.

Fuhh. *lega*

Ala, takde la handsome sangat. Basically, dia kurang handsome sikit daripada Ronaldo , lebih kurang macam Charyl Chappuis ( macam ni ke eja hahha ) , tapi ada iras macam Captain America. Tinggi dia tu macam Hritik Roshan  (again macam ni ke eja hahaha ), ala pendek je tuh.. Kan aku cakap,biasa biasa je.

Ha, tu je details aku boleh bagi. Dengan, dia takde kaitan dgn real life aku.

Okay la, aku chaw dulu. Daaa ~

*cuba mengekalkan ke-brutal-an penulis *




No comments:

Post a Comment