Monday, 18 April 2016

Updates

Assalamualaikum girlss,

I've been not so busy recently tapi masih tak sempat nak usha blog dan blogwalking.

Time
flies
so
so
fast.

It's April.

  Fatin Liyana dah kahwin.
Dah nak bersalin dah pun.

Maria Elena pun dah pregnant.

Tapi aku masih dalam dunia sendiri. Sampai tak sedar yang I need to do something. Do something babe!

Something yang macam memberi cahaya kepada future aku. Something better for me. Ah apa apa je la.. yang penting it's good for my future me.

Srs la aku dying tkde instagram. tak tak.. hehehe.. I hidup lagi la, cuma tkde enjoyment. cewah. Tapi aku perlu bersabar, for my good sake. agak agak kan, ade tak orang rindu ig aku yang kebabom babom tu ? hahahahha >< hey i know la followers aku sebanyak helaian pokok pisang je. tapi tkde ig followers tak bermakna aku ni noob hokay. cuma, malas la nanti timbul macam macam fitnah ( kalau aku famous la ekeke- aku rasa in my dream je tuh)


alright. I benar benar tak tahu I perlu tulis apa lagi. Enough for today. Have a nice day girlss..


No comments:

Post a Comment