Thursday, 10 March 2016

Quotes of the day

'' Orang TAK NAK tahu macam mana kau hasilkan sesuatu, yang mereka nak tahu - apa HASIL kerja kau''


Faham maksud aku ? So please, jangan harapkan orang faham ttg sacrifice kau terhadap sesuatu kerja tu. No, benda tu sangat remeh untuk mereka amik tahu,

the point is kalau kau bagitahu apa sacrifice kau, orang akan fikir 'BUDAK NI TAHU BAGI ALASAN JE. TAPI KERJA TAK JALAN. ORANG LAIN PUN SUSAH GAK'

so girls, dunia ni agak kejam. cuma apa yang kau kena tetapkan prisip, orang taknak tahu apa kau dah lalui untuk dapatkan sesuatu, yang orang nak is hasil kau yang cepat, tepat dan bijak.


susah kan ?
tahu.
but.
be tough.






No comments:

Post a Comment