Monday, 28 March 2016

Emmanuel

Assalamualaikm,

Aku tak nak cerita panjang dalam entri ni. nanti orang fitnah aku suka dia lak. sorry okay. tak.

Actually, aku terdetik nak tulis pasal penpals ni sebab dia. Selain Paulina, dia juga salah sorang yang aku kawan agak lama, dan Emmanuel ni sangat nice, happy go lucky, dia tak macam lelaki y lain. control macho bagai. 

Macam lelaki lain, mesti lah macam..

''ehem..hey pretty, i am Sudarwang comes from Belgium. I am an ex of Boxing school at London and in my free time I play dota and ehem I play soccer. Do you interested to be friend with me ? ''

Apa kaitan belgium dgn london hahahaha ><

Tapi Emmanuel ni nice gila. Yelah, dia pun ada pickup line kat akku. tapi pick up line dia tu macam The Joke of the World. 

contoh bila dia cakap, 

You're pretty like moon..

AKU BANTAI GELAK AH WEH,.. KUAJOO, BULAN KAN PERMUKAAN DIA BERLEKUK LEKUK TAK SEKATA, PHEWWW PERSAMAAN APAKAH INI. NAK KUTUK KE PUJI NI.

so, macam tu la. aku pun tak segan dengan dia, macam aku sembang dengan perempuan la.

ha tu dia , penerangan aku supaya hampa tak fitnah aku..







tengok ni hahahaha .. sejak bila bintang jeles dengan aku sedangkan bintang lagi bercahaya. Aku tak tahu nak cakap apa. hahahahahahah.. aduii..

Hey my crush, you're handsome like banana tree. 

hahaha.. tak lah, aku takde crush.





Jap nanti aku confirm balik dengan Hang Tuah, aku ni keturunan depa ka hahahah ><

okay girls, sweet talker macam ni 100% tak boleh percaya.. gelak boleh, percaya jangan yaa.. too much, hahah...

aku tak amik serius pun apa yang dia cakap. Tapi, lepas dia lama sangat diam kan diri, aku rindu pulak kat Emmanuel. Lama... last contact bulan March. aku pun wonder, mana dia pergi.. nak dengar lagi pujian bodo dia tu haha. persamaan yang tah apa apa.

Aku pernah bagitahu dia pasal crush aku.. lepas tu dia suruh aku cakap kat crush aku 

'' said to him- you please go to the moon''

okay aku terfikir jap, adakah ini adalah sejenis makian dan kata kata kesat tapi dalam proper way ?

HAHAHAHAHA. apak ah, 16 tahun aku hidup, tkde sapa suruh aku pegi bulan. ;')

haih.. dah takde dah dia.. taknak kawan dengan aku lagi lah tu. aku cuma ada email email ni je la..
takpe lah, orang tak nak kawan.
tapi,
terima kasih kawan,
sebab pujian tu lain dari yang lain hahahaha..
takde la aku nak dia puji aku, tapi tidakkah kamu rasa happy bila kawan kau cuba untuk buat lawak.
tapi, nampaknya, dia dah hilang.
so, yelah.
Emmanuel, may you will be surround by the good people.
aku juga harap orang yang kawan dengan kau nanti gembira macam aku gembira haha ><
hmm.. 






No comments:

Post a Comment