Wednesday, 20 January 2016

sibuk

Assalamualaikum,

hii. aku nak menulis diary pun takk sempat inikan blog muehehe.

kesibukan aku mengatasi segalanya.

manusia jenis tak bersyukur dia macam ni tau - bila tak sekolah, rindu sekolah, makanan sekolah, pokok bonzai sekolah, cleaner sekolah. tapi bila dah sekolah, nak cepat cepat cuti..

cemmmm...haihhh. yelah budak.

2016 equals to Form 4.

aku pun tak tahu, aku ni Timbalan Perdana Menteri Wanita (TPMW) atau aku Kapten y mengawal 400 anak kapal. tapi series ah. penat gila weh!

school is tiring .. much many more no less tiring (ngeh2)

pagi sekolah, petang ko-ko , malam homework , tengah malam tidur x 5 days =

tambah-an pula, aku ialah  ketua  kelas ........ HAHAHAHA (jemaah, mari kita gelak sama sama).

aku dengan suara yang halus mcm ditelan dek zaman, katik pada usia 16, dan muka penuh babyface (ehem2) ni dilantik menjadi class monitor ?

hahaha.

rosak rosak.

sungguh! tak dapat diterima dek akal aku yang aku ada potensi untuk memimpin kelas wihihihi.

KALAU TANYA BENDA YANG PALING AKU NAK ELAK DALAM DUNIA NI, AKU AKAN JAWAB MEMIMPIN. ya memimpin.

pimpinan aku tak pernah straight, asyik terpesong dan tertunggeng ataupun bakal tergolek.

...

walaubagaimanapun aku tetap mencuba dan redha. sebab, kalau aku tak cuba, sampai bila bila aku takkan pernah berani (eh ?)

**

 SIXTEEN ? -  100.89% i dont believe that im growing older . 16  terlalu tua bagi aku yang muda ni.. haha takla. 16 ni macam ..... yes kau akan kahwin dalam tempoh beberapa tahun lagi, yes itu maknanya kau dah tua cuma belum bangka je lagi.

16 - tanggungjawab dh bertambah, you have one year left in high school, you have a lot of things in your mind, fizikal dah berubah, your life will change in a few years more. definitely will.

aku belum bersedia untuk sweet sixteen. ah please la stop kat sini ja. T.T


2010 - hahahahhaha ! muka di saat dosa belum bercambah dan NUR masih bersinar .



2015 - semakin besar semakin annoying pula dia..





Dear sweet sixteen,

may this year will bring you a lot of happiness in your life.

suria,1:00am

No comments:

Post a Comment