Wednesday, 6 January 2016

masih terlambat untuk 2016 ? jeng3

Assalamualaikum,

k. aku rindu kamu semua.
aku juga tak bisa hidup tanpa menulis.
series jiwa aku ni macam kacau kalau tak menulis.

*sila lah jangan gelak T.T*

HAPPY NEW YEAR GUYS!

masih belum terlambat bukan ?

aku langsung tak percaya, ghupenye aku ni dah makin tua bangka T.T
fizikal aku ni masih nampak macam ala ala sweet twelve gitu wkwkwk..

semakin besar, maka semakin banyak lah tanggungjawab dan masalah aku. haih

 *picit kepala*

the beginning of 2016 ?

TOUGH WEI TOUGH. SEYIES.

banyak betul surprise yang aku terima. memang betul betul tamparan *pang* untuk aku lah.
(nanti agak agak dah reda, aku cite la kat hampa )

aku tak suka gila kat surprise. agak agak kan kalau aku ada heart attack, confirm surprise ini akan jadi yang paling tragis dalam dunia !

                                                       PAPARAN AKHBAR!!
               * remaja mati serangan jantung di KFC. rakan remaja bersalah seumur hidup. *

and last.
aku nak wish happy new year kpd Jibby. aku tak tahu la kalau jibby akan baca blog aku ni hahaha *berangan tahap petala langit ke 7 betul zati ni*, tapi tkpe jibby.. relekk Jib. aku akan sentiasa menulis selagi aku hidup.

okay.
tatata.

No comments:

Post a Comment