Monday, 25 January 2016

31 Days Blog Challange

Assalamualaikum,

Setelah mendapati bahawa blog aku ni agak hambar, asyik asyik buat Bersamamu . Sikit- sikit buat Jejak Kasih, Teratak Rindu Bonda dan seangkatan dengannya lah!

Aku pun terasa macam nak ubah sikit ke-hambar-an blog aku ni.


Add caption

Nahh !! Aku pun excited nak start challange ni. Aku tak buat ikut hari ... Mati lah aku hari hari kena buka blog. Kang homework pun tak siap. Tapi InsyaAllah aku akan buat sampai habis.

Ehh !

Cop!!!

Tak mungkin tak sampai habis sebab beberapa challange tu tak kena dengan aku ekeke.. Contohnya ... '' If I won lottery '' 

Woihh harromm.. harromm. cannot cannot. 

Mampusla aku kena kapak dengan ayah aku masa hari raya nanti. Dosa au. 


So, let's start it. 


No comments:

Post a Comment