Monday, 28 December 2015

rindu si jiwa menulis

Assalamualaikum,

terlalu rindu~ ~ ~
terlalu rindu . jujur aku terlalu rindu.

puii.

okay la aku mengaku. aku sangat sangat mereput mereput tak dapat menulis kat blog yang comel ni untuk seberapa lama. dah berapa abad rasanya aku tak luahkan idea aku ni, nampaknya semakin tepu lah otak aku ni.

bukan aku tak nak menulis. tapi aku sangat sibuk akhir akhir ni. this coming year, i'll make some changes. yuhuuu. everything new kan ? jadi, balik je Klang, aku terus renovate bilik bhaha.

 bukan nak kata apa, cuma masa aku kecik kecik dulu. mak aku tak bagi aku pergi kem. tambah tambah bila dengar BUKIT , AIR TERJUN, LATA, TASIK. sah sah mak aku pangkah aku siap siap. sayang anak niiiiii oiii...

she knows me better. aku bila aku ada sukan satu hari, aku akan ambil masa seminggu untuk berehat walaupun aku cuma amik acara perbarisan. ihik.

dia punya rehat tu melebih lebih. heh.

itulah saya. sebab tu lah aku jadi pom pom girl pun tak layak. lompat dua tiga kali, nah jatuh pengsan. ngee..

okay dipendekkan cerita, aku cat rumah, kemas bla bla bla.

jatuh lah demam gais.

dah nama perempuan tu.
lembik jugak. heh.


tau tak sobs sobs. mak aku banyak betul berjasa sepanjang dia kat sini. terharu aku huaaaa... macam mana aku nak cari seorang perempuan tabah sepertinya ? aku pun wonder, where does she gets the strength ? the way she treats me when i'm in pain, truly deeply touch my heart. no ones could replace you and your strength,mom. seriously, you're superwoman, batwoman, spiderwoman,ironwoman. and all the heroes' strength are inside you.


hmm..
sobss

okay . aku dah kekeringan idea nak tulis apa..

have a nice day gais.

school is about to start. semagat zati !!

No comments:

Post a Comment