Thursday, 3 December 2015

Hiasan Dalaman SC

Assalamualaikum,

nahh! lebih lebih pulaks minah ni.

tadi aku cuma cakap insyaAllah boutique soon. otak pulak mula mencerna maksud lain -,-

tapi tkpelah. hihi. mari, kita cuci mata..

aku ni tak lah berseni sangat, even aku pun faham aku ni tangan kayu, mungkin sama seperti citarasa. bagi aku. aku cuma pilih apa yang sedap mana memandang, dan calm. yah, calm is a must..

hmm. nak tahu jugak citarasa dia tu macam mana eh ? hahaha.. deyy, u must accept whatever i've made for u. ok ?



front view.. aku suka ukiraan dia. so english style.. modern + old style .. btw, display is a must.. must.. wajibun !




korang marah tak kalau aku buka butik kat london? hahaha! so fall in love with english style... aku rasa mungkin aku akan create bangunan sendiri sebegini rupa- dan hanya jual baju kurung. hmmmmmmmmmmmm..



kecil tapi simple.. aku suka. aku rasa aku akan pilih ni walaupun hakikatnya kedai ni kedai kayu -.- tapi front view dia boleh diterapkan nanti.. hmm.. grey pun okay kalau combine dgn turquoise. 

tak habis habis dengan color biru aqua dia tuh ! heh.



aku inginkan ruang macam ni. mungkin perlu tambah sikit lagi rak baju.. sofa tu pun aku rasa beli yang kecik sudah la, bukan nak jemput raja nak duduk.. terpana aku kejap menghadam ruang ni.. besar nau. kalau kecikkan ruang ni, dah tentunya rupa dia akan jadi buruks.





aku rasa ini pun okay. ruang dia lebih kecik. baju pun muat banyak,. of course aku takkan letak color suram ni, sofa tuuu aku rassa cam nak jeeeee tukar kepada turquiose. dan, lantai tu mungkin aku akan tukar carpet.




wallpaper bunga pun sesuai jugak.. aku rasa interior design ni sesuai dengan front view Chanel & Dior tu. balance english style in out ..


aku ni jual baju kurung ke baju pengantin hhahaha..




excuse the wine.. aku suka space ni. tapi nampak cemm cemm serabut sikit.. fitting room dia aku
suka dan aku rasa english style dan turquoise will be a good combination. .. aku sebenarnya nak fitting room yang macam ada stage dan keliling tu semuanya cermin. ahh heaven! u can cat walk anytime u want..




Ya Allah.. aku suka nii.. nampak modern tapi wallpaper dengan cermin berukir kayu tu masih mengekalkan classic dia. aduh aduh sayang * dgr radio lol. simple + classic .. cantik kan ? heww



nampak nya, papa kedana lah aku nak siapkan sebuah butik yang berupa begini.. ilek...
butik macam istana, dalamnya jual baju kurung. looks so weird. harus difikirkan nih..




minggir minggir !! Puan Suria mau lalu.. 



Total = RM 22.5 juta
+ tax RM 1 juta monthly



finally she got heart attack and ilekk left this world forever..

No comments:

Post a Comment