Monday, 9 November 2015

Maldives :ciptaan Tuhan paling indah

Assalamualaikum,

hi. masa aku kecik kecik dulu. aku selalu perhati desktop dan aku fikir. pemandangan laut ni auta ke memang betul ? just curious. it just a perfect view. nak cakap kat PD, emmmm tak ada potensi. pantai merdeka or batu frengghi, jauh panggang dari api. so aku just cakap this is auta babe auta!


tapi, bila aku start tahu that Maldives got this perfect view. like what I see in desktop everyday.



I
WAS
LIKE
.
.
.
.
.
ada tak sesiapa yang berasal dari sana nak jadikan aku sebagai anak angkat ? mihmihmih
iolss sudi tangkap ikan hari hari.
iolss sudi kalau muka iolss hitam akibat burn
iolss sudi tidur beralaskan pasir .
as long as i can see what i had dreamed for since kid.
nah gittu.


edit ke tak nih ?

dear crush, u must remember this place. k ? (heks)

subahanallah. Allah's creation is the best. 


aku pon tak tau nak describe apa lagi tapi yang aku tahu seriously aku nak pergi sana! seriously. 

you know, dramatic betul bila satu hari nanti aku gaduh dengan boyfriend aku lepas tu boyfriend tak berapa nak guna tu taknak pujuk aku or ignore aku. nah, aku larikan diri ke sini dengan perasaan sedih, sentap bla bla bla. lepastu nanti dia pon rasa kehilangan sebab aku yang comel ni tinggalkan dia. lepas tu dia gila sebab tak jumpa aku. HAHAHA !

.
.
.
.
.

tak tak.
.
.
.
.
satu hari tu,lepas dia dah gila cari aku. dia pon dapat mimpi yang cakap aku kat sini. lepastu dia book flight malam tu jugak without bring any clothes or barang ke hapa. lepastu, sampai je kat Maldives. dia datang naik kuda ( where come that horse kat tengah tengah pulau lol), and dia pun hulurkan aku air kelapa dengan machonya,
.
.
.
.
.
.
ahh! mencicit aku lari masuk dalam laut. malu seh.
.
haha.


bunyi ombak, tenang, luas, biru dan turquoise, angin sejuk, duduk fikir tentang diri tentang Allah, no one could disturb u. this is what i mean for the peace in my life.

No comments:

Post a Comment