Monday, 23 November 2015

Khairul Hamie Aufa turns 15


21 Nov 2015...

Dear Aufa,

Today you turn 15, officially. sorry for not being there with you. jadi, sebagai gantinya, aku akan sematkan ucapan aku kat sini heww...  jadi hg boleh tengok bila rindu aku. 

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to Khairul Hamie Aufa,
Happy birthday to youuuuuuuuuuu. muah!



aku akan cuba belajar buat cake one day. yess, obe fine day.



sahabat tak selalunya di sisi, jasad tak perlu  sentiasaa menemani. tapi sahabat itu bila dua jiwa berazam untuk sentiasa bersama.. 

back to 2012,
perkenalan aku dengan hg start from day 1 aku masuk sekolah. aku langsung tak expect akan jadi bestfriend kepada pengawas pusat sumber sekolah. entah macam mana aku pun tak tahu, tiba tiba kita sentiasa melekat hahaha. 

mula dengan gunting yg hg hulurkn kat aku dengan kaedah 'pegang muncung gunting'. katanya, ' abang aku cakap nak bagi gunting kena bagi macam ni....' . aku pun ' oh ok asalkan dia bagi gunting' hhahaha. masa tu aku cover ayu g sebab baru freshman la katakan.

yang kedua bila aku minta nak liminate kertas kat hg, dan aku dicaj dengan rm2. bapak mahal -,- seb baik aku ni seorang yang redhooo...

and kita selalu makan bihun sup dengan saambal satu sudu besar.. illekk betul hahaha.

and aku ingat hg bagi birthday gift kat aku time 19 May. walaupun time tu kita tengah World War III . u kno, jam tu masih ada dalam simpanan aku. dan kotak jam tu masih aku guna sampai hari ini. 

weh,

i mss your voice,
i miss your evil laugh,
i miss when we fight becauce i want to ceroboh your privacy. 
i miss when we fight about who want to talk first,
i miss when we talk about your bf -,- 

u kno,, even distance apart us. but my soul still in kedah even in hrricane.  
and you are still my younger immature sister forever.
always take care there.


No comments:

Post a Comment