Tuesday, 10 November 2015

internet

Assalamualaikum,

hi.
actually, fakta yang aku baru tahu or dah lama tahu tapi baru sedar ialah.

.
.
.
.
.

.

KALAU NAK JADI BLOGGER, INTERNET PERLULAH LAJU MACAM LRT.

aku bukan tak suka upload entri yang bergambar - u know aku dan selfie macam ibu dan anak or gambar inpiration ke. aku suka sangat sangat sebab orang tak boring baca. 

dan aku bukan la perempuan boring yang tak ada life yang kerja aku cuma menulis menulis dan menulis yang entah apa apa. masalah aku cuma INTERNET.

.
.
.
.
.
.


wehh, no internet. no life. (cet)
.
.

..

tapi kalau ada internet pun, slow ya ampun. aku rasa bukan setakat no life. dead weh dead ! sebab stress yang keterlaluan T.T



aku rasa bagaikan aku ni duduk kat pedalaman Gua Musang yang ditemani dengan kancil, beruk, orang utan, serigala dan gajah sampaikan internet asyik NO NETWORK dan CONNECTION LOST . 
.
.

HEH

.
nak nangis wei. dengan itu, aku mohon sorry lah kalau entri aku boring krik krik. 

tunggu.

aku kawen dengan pengasas internet kang. haa, siap ah.

No comments:

Post a Comment