Thursday, 22 October 2015

Sahabat

Assalamualaikum,

"friendship is not to create problems but to slove problems"

aku berterima kasih pada yang sudi mendengar dan bagi pandangan kat aku hari ni. sedikit sebanyak aku rasa lega sebab orang tahu apa perasaan aku. hihihi..

aku hargai setiap orang yang datang dalam hidup aku sebab aku tahu setiap yang datang bawa kegembiraan yang tersendiri. kegembiraan yang pelbagai itu lah yang menceriakan hari kita. tugas sahabat, meringankan beban dan saling menceriakan hidup masing masing. 

setiap yang datang dan pergi dalam hidup aku bagi pengajaran kat aku supaya aku boleh jadi sahabat yang lagi baik. terima kasih kepada siapa yang pernah dan sedang berkawan dengan aku. aku rasa tersentuh sangat bila orang faham perangai aku (kerol,do you still remember ?;) )

kepada sahabat jelapang padi - weh, even seribu tahun pon cek tak jumpa hampa. jangan ingat cek lupa hampa.. persahabatan tak pernah mati kecuali kita yang putuskannya. cek sentiasa rindu hampa to the moon and back. ainul, dyna, alissa, kakton, i will always remembering you, entah kat sana kan ingat kan idok ? ihik ! kerol, jarak buatkan kita jarang gaduh kan ? hahaha, thanks to Allah because He send me here. yana, masyitah always be sister in same age. ahh, there's alot names yang kalau aku tulis , memang tak cukup satu entri.

kepada sahabat smks - as a stranger. aku tak kenal sesiapa selain korang. terima kasih sebab terima aku jadi part of your life. Misya, you helped me lot  and create a lot of memories togather, if anything happens i will always refreshing our memories and dreams :) bella, hannani, aisyah,syahirah.. a good advisor to live life. seriously, ramai lagi yang aku nak sebut, tp sebabkan aku dah korban separuh waktu tidur aku, aku taknak lah korbankan lagi sebab aku nak mengantuk bagai nak idop nih ! uaaa.. 

             semua dedicated pd siapa y kenal aku :)

aku tak ada daya nak jadi a perfect friend tp at least aku try untuk jadi a good friend . and aku tak ada hak nak halang korang punya desicion, just do what you really want to. nasihat aku,kalau taknak bergaduh dalam friendship. be honest. okay ? 


done bebeh done. mata aku dah terpejam celik terpejam celik dah ni.i need a sleep deh. maaflah sebab entri kali ni macam sastera habisss ! hahahahaha. emotions can change anytime vave. 

goodnight :) 
2am

No comments:

Post a Comment