Sunday, 27 September 2015

sayu.

Assalamualaikum, 

okeh, kita go through je sbb aku nak cepat.

alhamdulillah aku dah sampai Klang balik and time aku kat airport kelantan, 
5 jam aku kena tunggu flight delay. 
Lolfs sangat. 
aku bebal kot haha. 
lama gila.

banyak betul mak aku bekalkan makanan untuk anak anak dia kat kl haha.
contohnya, 
                                                           ayam percik . 
krik krik! 
pernah nampak tak ayam terbang ?
ni ha ayam aku baru cipta sejarah. lolfs.

agak berat hati aku nak tinggal semuanya sebab aku dah takleh berdugong dugong takyah masak etc T.T 
kena la independent again.
pastu.
petang tadi mak aku call.
mak aku create ayat yang buat aku rasa 'nak balik '!!!
''umi rindu adik sobss sobss. umi masak kat dapur dok nampak nampak adik tengah study kat luar. 
umi keluar, baru umi ingat adik dah balik..''

tak nangis..
sobbss
sobbss..


aku takleh blah la kalau ayat spesis tu..
hmm.
camni la perasaan ibu ibu.
habis, nak buat cemana.
as we grow older,we have a lot of things that we need to do.
contohnya study.



ibu. 
sabaq la nah.
sobss. 
i will always love you till my last breath. 

No comments:

Post a Comment