Monday, 28 July 2014

raayiaa .

Assalamualaikum ,

sometimes aku rasa macam aku ni unless ,
sometimes aku rasa aku bengap .. blurr ,
sometimes aku rasa tak diperlukan ,
sometimes aku rasa aku ni tak ada something special,
tapi....aku bersyokur ,
sekurang kurangnya aku tak fake . 


dekat timeline fb penuh dengan ucapan selamat hari raya ... maaf zahir batin .. aku pun tak terlepas nak ucapkan selamat hari raya buat semua umat islam .. tahniah sebab berjaya jalani ibadah puasa selama sebulan . skema gilos !

tahun ni fmly aku memang takda tema .. random colour ..... aku pakai baju kurung pahang warna kelabu nak ke biruu biru gitu . dengan dress warna pink purple .


actually ,


raya tahun ni , raya yang menyedihkan ,
raya yang diberdikarikan ,
raya yang kemajuan sedang memuncak ,



No comments:

Post a Comment